Opinie

Zobacz opinie Pacjentów z leczenia w Estetika.

Klinika Stomatologiczna Estetika
5.0
Based on 35 reviews
powered by Facebook
Kasia Baranowska
Kasia Baranowska
2020-03-24T20:22:48+0000
Trafiłam przez przypadek z boląca na maxa ósemką. Masakra - ból, piątek późne popołudnie mało tego pandemia i... praktycznie wszystkie gabinety zamknięte. Dzwoniłam na oślep, dodzwonilam się pod przesympatycznej Pani jak się okazało żony Pana Doktora- właściciela. Powiedziała, że stan jest wyjatkowy ale mąż jest lekarzem i wie co to ból zęba, przyjmuje jedynie z bólem. Wyjaśniła mi jak mam się zachować aby dla nas obojga (dla mnie i Pana doktora) było bezpiecznie - odnośnie koronawirusa. Po 40 minutach byłam na fotelu, czułam się bezpiecznie (i jeśli chodzi o zęba i jeśli chodzi o ewentualne ryzyko z koronawirusem). Bardzo dokładny dr Pan Piotr Pawłowski, bezboleśnie usunął mi tą nieszczęsna ósemkę. Dokładnie obejrzał czy nic nie zostało, zrobił zdjęcie a zęba dla pewności oglądał pod mikroskopem. Dostałam receptę i wszystko mi wyjaśnił. Jestem dość trudnym pacjentem bo wszystkiego się boję, stękam i jękam ale dał ze mną radę :) Mało tego na drugi dzień żona Pana doktora zadzwoniła z zapytaniem: Dzień dobry jak się Pani czuje? Nosz kurde! nie dość , że fachowo to ile empatii w tych Ludziach. Dziękuję bardzo za pomoc❤️read more
Cysia Es
Cysia Es
2020-02-03T07:54:41+0000
Byliśmy z synkiem 🙂 świetne podejście do dzieciaków 🙂 młody nie mógł doczekać się kolejnej wizyty!!... Polecam z całego serca😍read more
Kamil Red Chauturewicz
Kamil Red Chauturewicz
2020-01-29T09:45:07+0000
Polecam z całego serca , pierwsze miejsce gdzie na fotelu dentystycznym mogę się zrelaksować... Samo podejście do... pacjenta jest rewelacyjne co poparte jest również ogromną wiedzą osób wykonujących zabiegi. Dzięki Estetika polubiłem chodzenie do dentysty 😃 🦷read more
Ewa Twardowska-Karolczak
Ewa Twardowska-Karolczak
2020-01-16T09:05:02+0000
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Mój 4 letni syn panicznie bał się wizyty u dentysty po wcześniejszych nieudanych... wizytach u kogoś innego. Znalazłam informację o tej klinice. Postanowiłam spróbować. Niesamowite podejście do pacjenta. Dzięki sedacji podczas leczenia syn pozwolił sobie na zrobienie dwóch zębów. tak szeroko otworzonej buzi u stomatologa to on nigdy nie miał. POLECAM każdej mamie której pociecha na słowo dentysta-stomotolog ma dreszcze :Pread more
Swieta Celińska-Andrzejczak
Swieta Celińska-Andrzejczak
2019-10-30T10:37:37+0000
Świetny zespół.! Wspaniały klimat! Doświadczenie i precyzja!Polecam Bardzo 👌
Jakub KA
Jakub KA
2019-09-05T08:25:20+0000
Super miejsce.Moja 6 letnia córka jest bardzo zadowolona.Polecam
Wioletta Gryś
Wioletta Gryś
2019-08-18T15:57:19+0000
Polecam...super podejscie...córka już nie moze się doczekać następnej wizyty
Małgorzata Sobczyk
Małgorzata Sobczyk
2019-07-23T12:09:19+0000
Gorąco polecam razem moja 2latka 😘super podejście do pacjenta, szczególnie tego bardzo wymagającego... 🙂Polecam!read more
Jakub Jaguczański
Jakub Jaguczański
2019-05-15T17:13:07+0000
Pacjent Jan dziś lat 7 to modelowy przykład jak właściwe podejście do małego powoduje ze UWAGA dziecko chętnie... idzie do dentysty !!! Dwa lata temu była histeria iJasiek nie był gotowy nawet na zajęcie miejsca w fotelu. Od ponad roku to przyjemne i co ważniejsze skuteczne wizyty. Dziś kolejna wizyta i dwie plomby. Brawo dla Zespołu dr. Pawłowskiego za konsekwencje i kompetencje. Polecam jako zadowolony rodzic. 👍read more
Di Olejnik
Di Olejnik
2018-12-27T17:00:00+0000
Bardzo profesjonalna obsługa, niezwykle mili lekarze, kompleksowe leczenie
Małgorzata Moch-Bil
Małgorzata Moch-Bil
2018-11-29T20:59:30+0000
Rewelacyjne podejście do dziecka.
Igor Borowiecki
Igor Borowiecki
2018-11-12T21:13:26+0000
Kompleksowa diagnostyka oraz profesjonalne podejście do pacjenta. W gabinecie bezstresowa atmosfera, personel miły i... pomocny.Polecam :)read more
Jacek Pieńkowski
Jacek Pieńkowski
2018-11-05T21:19:53+0000
Z czystym sumieniem polecam :) jakosc wykonywanych uslug na najwyzszym poziomiem, pelen profesjonalizm. Pozdrawiam moja... ulubiona Pania doktor Izabele😄read more
Michalina Bratek
Michalina Bratek
2018-10-21T19:24:19+0000
Polecam z czystym sumieniem. Wspaniałe podejście do dziecka. Mój syn (5 lat) mówi, że Doktor Piotr Sołtysiak jest... jego magikiem :)read more
Patrycja Szefer Błaszczyk
Patrycja Szefer Błaszczyk
2018-10-12T13:57:17+0000
zwjebiste podejście do dzieci
Agnieszka Maria
Agnieszka Maria
2018-07-27T05:08:27+0000
Polecam, korzystam z usług dr Izy Wochniak-Miętka, gorąco polecam! Najlepszy stomatolog :-)
Aneta Motylewska
Aneta Motylewska
2018-05-07T19:16:34+0000
Wspaniałe miejsce dla małych pacjentów! Szczerze polecam!
Dorota Dałek
Dorota Dałek
2018-04-08T19:27:58+0000
Rewelacyjne podejście do dzieci. Gaz rozweselający działa cuda. Dziecko zrelaksowane a ząbki naprawione. Polecam!
Natalia Owczarek
Natalia Owczarek
2017-08-30T13:34:30+0000
Dzięki Wam ząb córki wreszcie zrobiony !!! Leczenie z gazem rewelacja czy to na pewno było mojw dziecko??... Wspopracujące i nie krzyczące?? Jestem mega zaskoczona i szczesliwa. Podejście i Panie rewelacja!!!!!read more
Jarek Hawrot
Jarek Hawrot
2016-12-30T14:43:13+0000
Dr Pawłowski-wiedza,kompetencje oraz podejście do pacjenta-polecam wizytę każdemu mężczyźnie nawet temu... bojącemu się!!!read more
Izabela Pabich-Krempińska
Izabela Pabich-Krempińska
2016-07-18T21:09:57+0000
Jestem baardzo zadowolona i polecam wszystkim.Pan doktor Piotr Pawlowski jest najlepszy:)
Patrycja Grzelak
Patrycja Grzelak
2016-07-13T15:36:58+0000
Byłam na wizycie u doktora Piotra Sołtysiaka - świetne podejście do pacjenta, z wyczuciem, delikatnością i... humorem :) Z czystym sumieniem daję 5 gwiazdek!read more
Linda Lesner-Oleniuk
Linda Lesner-Oleniuk
2016-05-13T10:15:17+0000
Dziękuję za tak delikatne i profesjonalne podejście do dzieci :) Pani dr Katya Iwanowa jest cudowną, delikatną... osobą; polecam każdemu! To zdecydowanie najlepszy stomatolog :)read more
Anna Pabich
Anna Pabich
2016-04-28T06:52:52+0000
Liliana Nowak
Liliana Nowak
2016-03-21T22:05:01+0000
Najlepsza na świecie :))))))))))))))) polecam z całą odpowiedzialnością. Pan Doktor Pawłowski jest moją zębową... wyrocznią. Poddam się każdemu zabiegowi jaki uzna za konieczny (w ramach rozsądnej ceny;)read more
Ania Nowacka
Ania Nowacka
2015-10-12T18:51:07+0000
Polecam! Profesjonalnie wykonane zabiegi i miły personel !
Aleksandra Lisicka
Aleksandra Lisicka
2015-09-11T05:02:51+0000
Bardzo profesjonalna, rzetelna i godna zaufania kadra. Czysto miło i przyjemnie. Świetne podejście do ludzi:-)
Martyna Zawolska
Martyna Zawolska
2015-03-23T12:20:13+0000
Liliana Neuman
Liliana Neuman
2014-03-26T12:31:02+0000
Polecam jak najbardziej :)
Maja Szczepańska
Maja Szczepańska
2014-01-25T13:54:15+0000
Polecam:)
Anna W-z
Anna W-z
2014-01-24T15:37:35+0000
Leczenie zębów staje się przyjemnością :)
Olga Borowska
Olga Borowska
2014-01-24T15:20:03+0000
Pełen profesjonalizm. Dokładność w kazdym calu.
Marcin Fige
Marcin Fige
2014-01-19T19:45:01+0000
Magdalena Majewska
Magdalena Majewska
2013-12-23T17:57:41+0000
Next Reviews
Estetika
4.2
Based on 33 reviews
powered by Google
Agnieszka Muszynska
Agnieszka Muszynska
08:06 21 Feb 20
Profesjonalne podejscie do pacjenta. Dentysci z duzym doswiadczeniem, diagnostyka na bardzo wysokim poziomie. Polecam... goraco, panie sa przedelikatne i szalenie wyrozumiale i bardzo sumiennie jak i szybko lecza ubytki.czytaj więcej
Michał Roża
Michał Roża
09:48 15 Jan 20
Swietne miejsce dla pacjentow w kazdym wieku. Do kliniki Estetiki chodzi cala moja rodzina i wszyscy jestesmy bardzo... zadowoleni. Wszystko na najwyzszym poziomie.Polecam i pozdrawiamczytaj więcej
Daria Kowalska
Daria Kowalska
08:55 13 Nov 19
Jestem zachwycona klinika stomatologiczna Estetika. Podjelam leczenie u Pani Doktor Miętki-Wochniak, ktora okazala sie... znakomitym fachowcem a przy tym wspanialym czlowiekiem. Dzisiaj po kilku miesiacach od podjecia leczenia mam piekny usmiech o jakim marzylem od wielu lat choc juz nie wierzylam ze kiedys spelnie swoje marzenie :)Pozdrawiam i bardzo dziekuje :)czytaj więcej
Piotr Przechodzki
Piotr Przechodzki
10:19 05 Nov 19
Tak jak pozostałe osoby piszą poniżej - ta klinika to nic innego jak NACIĄGACZE. W moim przypadku policzyli mi 150... zł za tomografię żuchwy, zapłaciłem, dostałem zdjęcia i paragon, a za paręnaście minut dostałem telefon, żeby przyjść jeszcze raz i dopłacić 100 zł, bo cena została źle naliczona. O ile 150 zł za samo zdjęcie żuchwy wydaje się ok, o tyle 250 zł to już przesada. Wystarczy wygooglać, żeby dowiedzieć się, że za ten sam zabieg w droższej Warszawie pobiera się opłatę 150-180 zł. Wcześniej takie zabiegi wykonywałem w Szkocji i tam nawet tyle nie płaciłem! Dla mnie żenada. Brak konkretnego cennika usług na miejscu, jedynie w internecie z cenami "od..." łatwymi do manipulacji. Jak chcesz być dojony to to miejsce jest idealne do tego.czytaj więcej
Wiktoria Michał
Wiktoria Michał
08:22 17 Oct 19
Polecam gabinet Estetika a szczególnie dr Miętkę-Wochniak. Świetny fachowiec dzięki któremu mam zdrowe wszystkie... zęby. Dziękuję :)czytaj więcej
Michalina Mikowska
Michalina Mikowska
11:11 20 Sep 19
Wspaniałe miejsce. Wszyscy są zawsze uśmiechnięci a w dodatku mam pewność, że znakomicie dbają o moje zęby... :)Polecam i pozdrawiam :)czytaj więcej
Kasia Kowalska
Kasia Kowalska
22:54 21 Aug 19
Najgorszy dentysta u jakiego byłam. Byłam na pierwszym darmowym przeglądzie. Po wszystkim pani mnie zaprowadziła do... rejestracji i skasowała 140 złotych. Po przeglądzie pani stomatolog powiedziała, że jest jeden ząb który można zrobić (czwórka) Na wizycie na której miała być zrobiona czwórka powiedziałam że od zimnego i słodkiego bardzo boli mnie inny ząb pani zrobiła kolejne zdjęcia RTG i wróciliśmy do gabinetu... Ząb który mnie bolał został czymś posmarowany po fakcie dowiedziałam się że to był antybiotyk... Liczyłam że stomatolodzy są świadomi zagrożenia wynikającego z nadużywania antybiotyku w stanach tego nie wymagających, ale niestety zawiodłam się. Zapłaciłam kolejne 140 złotych a czwórka z którą przyszłam na wizytę dalej była nie wyleczony...Po wszystkim poszłam do innego dentysty który po obejrzeniu czwórki powiedział, że to tylko przebarwienie i dobrze się stało, że pani "stomatolog" nawet z nim nie zaczęła.... A ząb bolący od zimnego to zwykła nadwrażliwość i wystarczyło zmienić pastę...ZWYKŁE NACIĄGANE NA DODATKOWE KOSZTYczytaj więcej
Anita Malinowska
Anita Malinowska
12:30 25 Jul 19
Odkąd przeprowadziłam się do Łodzi zaczęłam chodzić do Estetika i muszę przyznać, że nigdzie wcześniej nie... spotkałem się z tak dobrym dobrym dentystą. Pacjent czuje się tutaj otoczony pełną opieką a przed leczeniem zawsze wszystko jest jasno tłumaczone. Klinikę Estetika szczerze polecam każdemu!czytaj więcej
Marzena Kacprzak
Marzena Kacprzak
05:59 24 May 19
Dr. Wiktor Krawczyk jest cudem dla mojego 5 letniego synka. Po wielu ciężkich przeżyciach z innymi stomatologami... nasz doktor dokonał przemiany u syna i z radoscia bez stresu nie może doczekać się wizyty. Dziękujemy i polecamy bo nie ma leoszego doktora!czytaj więcej
Dominik Karbowiak
Dominik Karbowiak
10:52 04 Apr 18
Bardzo fachowa opieka i super podejście do dzieci. Sedacja podtlenkiem azotu (pot. gaz rozweselający) warta polecenia... dla każdego dziecka.czytaj więcej
Następne Opinie