Opinie

Zobacz opinie Pacjentów z leczenia w Estetika.

Klinika Stomatologiczna Estetika
5.0
Based on 35 reviews
powered by Facebook
Kasia Baranowska
Kasia Baranowska
2020-03-24T20:22:48+0000
Trafiłam przez przypadek z boląca na maxa ósemką. Masakra - ból, piątek późne popołudnie mało tego pandemia i... praktycznie wszystkie gabinety zamknięte. Dzwoniłam na oślep, dodzwonilam się pod przesympatycznej Pani jak się okazało żony Pana Doktora- właściciela. Powiedziała, że stan jest wyjatkowy ale mąż jest lekarzem i wie co to ból zęba, przyjmuje jedynie z bólem. Wyjaśniła mi jak mam się zachować aby dla nas obojga (dla mnie i Pana doktora) było bezpiecznie - odnośnie koronawirusa. Po 40 minutach byłam na fotelu, czułam się bezpiecznie (i jeśli chodzi o zęba i jeśli chodzi o ewentualne ryzyko z koronawirusem). Bardzo dokładny dr Pan Piotr Pawłowski, bezboleśnie usunął mi tą nieszczęsna ósemkę. Dokładnie obejrzał czy nic nie zostało, zrobił zdjęcie a zęba dla pewności oglądał pod mikroskopem. Dostałam receptę i wszystko mi wyjaśnił. Jestem dość trudnym pacjentem bo wszystkiego się boję, stękam i jękam ale dał ze mną radę :) Mało tego na drugi dzień żona Pana doktora zadzwoniła z zapytaniem: Dzień dobry jak się Pani czuje? Nosz kurde! nie dość , że fachowo to ile empatii w tych Ludziach. Dziękuję bardzo za pomoc❤️read more
Cysia Es
Cysia Es
2020-02-03T07:54:41+0000
Byliśmy z synkiem 🙂 świetne podejście do dzieciaków 🙂 młody nie mógł doczekać się kolejnej wizyty!!... Polecam z całego serca😍read more
Kamil Red Chauturewicz
Kamil Red Chauturewicz
2020-01-29T09:45:07+0000
Polecam z całego serca , pierwsze miejsce gdzie na fotelu dentystycznym mogę się zrelaksować... Samo podejście do... pacjenta jest rewelacyjne co poparte jest również ogromną wiedzą osób wykonujących zabiegi. Dzięki Estetika polubiłem chodzenie do dentysty 😃 🦷read more
Ewa Twardowska-Karolczak
Ewa Twardowska-Karolczak
2020-01-16T09:05:02+0000
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Mój 4 letni syn panicznie bał się wizyty u dentysty po wcześniejszych nieudanych... wizytach u kogoś innego. Znalazłam informację o tej klinice. Postanowiłam spróbować. Niesamowite podejście do pacjenta. Dzięki sedacji podczas leczenia syn pozwolił sobie na zrobienie dwóch zębów. tak szeroko otworzonej buzi u stomatologa to on nigdy nie miał. POLECAM każdej mamie której pociecha na słowo dentysta-stomotolog ma dreszcze :Pread more
Swieta Celińska-Andrzejczak
Swieta Celińska-Andrzejczak
2019-10-30T10:37:37+0000
Świetny zespół.! Wspaniały klimat! Doświadczenie i precyzja!Polecam Bardzo 👌
Jakub KA
Jakub KA
2019-09-05T08:25:20+0000
Super miejsce.Moja 6 letnia córka jest bardzo zadowolona.Polecam
Wioletta Gryś
Wioletta Gryś
2019-08-18T15:57:19+0000
Polecam...super podejscie...córka już nie moze się doczekać następnej wizyty
Małgorzata Sobczyk
Małgorzata Sobczyk
2019-07-23T12:09:19+0000
Gorąco polecam razem moja 2latka 😘super podejście do pacjenta, szczególnie tego bardzo wymagającego... 🙂Polecam!read more
Jakub Jaguczański
Jakub Jaguczański
2019-05-15T17:13:07+0000
Pacjent Jan dziś lat 7 to modelowy przykład jak właściwe podejście do małego powoduje ze UWAGA dziecko chętnie... idzie do dentysty !!! Dwa lata temu była histeria iJasiek nie był gotowy nawet na zajęcie miejsca w fotelu. Od ponad roku to przyjemne i co ważniejsze skuteczne wizyty. Dziś kolejna wizyta i dwie plomby. Brawo dla Zespołu dr. Pawłowskiego za konsekwencje i kompetencje. Polecam jako zadowolony rodzic. 👍read more
Di Olejnik
Di Olejnik
2018-12-27T17:00:00+0000
Bardzo profesjonalna obsługa, niezwykle mili lekarze, kompleksowe leczenie
Małgorzata Moch-Bil
Małgorzata Moch-Bil
2018-11-29T20:59:30+0000
Rewelacyjne podejście do dziecka.
Igor Borowiecki
Igor Borowiecki
2018-11-12T21:13:26+0000
Kompleksowa diagnostyka oraz profesjonalne podejście do pacjenta. W gabinecie bezstresowa atmosfera, personel miły i... pomocny.Polecam :)read more
Jacek Pieńkowski
Jacek Pieńkowski
2018-11-05T21:19:53+0000
Z czystym sumieniem polecam :) jakosc wykonywanych uslug na najwyzszym poziomiem, pelen profesjonalizm. Pozdrawiam moja... ulubiona Pania doktor Izabele😄read more
Michalina Bratek
Michalina Bratek
2018-10-21T19:24:19+0000
Polecam z czystym sumieniem. Wspaniałe podejście do dziecka. Mój syn (5 lat) mówi, że Doktor Piotr Sołtysiak jest... jego magikiem :)read more
Patrycja Szefer Błaszczyk
Patrycja Szefer Błaszczyk
2018-10-12T13:57:17+0000
zwjebiste podejście do dzieci
Agnieszka Maria
Agnieszka Maria
2018-07-27T05:08:27+0000
Polecam, korzystam z usług dr Izy Wochniak-Miętka, gorąco polecam! Najlepszy stomatolog :-)
Aneta Motylewska
Aneta Motylewska
2018-05-07T19:16:34+0000
Wspaniałe miejsce dla małych pacjentów! Szczerze polecam!
Dorota Dałek
Dorota Dałek
2018-04-08T19:27:58+0000
Rewelacyjne podejście do dzieci. Gaz rozweselający działa cuda. Dziecko zrelaksowane a ząbki naprawione. Polecam!
Natalia Owczarek
Natalia Owczarek
2017-08-30T13:34:30+0000
Dzięki Wam ząb córki wreszcie zrobiony !!! Leczenie z gazem rewelacja czy to na pewno było mojw dziecko??... Wspopracujące i nie krzyczące?? Jestem mega zaskoczona i szczesliwa. Podejście i Panie rewelacja!!!!!read more
Jarek Hawrot
Jarek Hawrot
2016-12-30T14:43:13+0000
Dr Pawłowski-wiedza,kompetencje oraz podejście do pacjenta-polecam wizytę każdemu mężczyźnie nawet temu... bojącemu się!!!read more
Izabela Pabich-Krempińska
Izabela Pabich-Krempińska
2016-07-18T21:09:57+0000
Jestem baardzo zadowolona i polecam wszystkim.Pan doktor Piotr Pawlowski jest najlepszy:)
Patrycja Grzelak
Patrycja Grzelak
2016-07-13T15:36:58+0000
Byłam na wizycie u doktora Piotra Sołtysiaka - świetne podejście do pacjenta, z wyczuciem, delikatnością i... humorem :) Z czystym sumieniem daję 5 gwiazdek!read more
Linda Lesner-Oleniuk
Linda Lesner-Oleniuk
2016-05-13T10:15:17+0000
Dziękuję za tak delikatne i profesjonalne podejście do dzieci :) Pani dr Katya Iwanowa jest cudowną, delikatną... osobą; polecam każdemu! To zdecydowanie najlepszy stomatolog :)read more
Anna Pabich
Anna Pabich
2016-04-28T06:52:52+0000
Liliana Nowak
Liliana Nowak
2016-03-21T22:05:01+0000
Najlepsza na świecie :))))))))))))))) polecam z całą odpowiedzialnością. Pan Doktor Pawłowski jest moją zębową... wyrocznią. Poddam się każdemu zabiegowi jaki uzna za konieczny (w ramach rozsądnej ceny;)read more
Ania Nowacka
Ania Nowacka
2015-10-12T18:51:07+0000
Polecam! Profesjonalnie wykonane zabiegi i miły personel !
Aleksandra Lisicka
Aleksandra Lisicka
2015-09-11T05:02:51+0000
Bardzo profesjonalna, rzetelna i godna zaufania kadra. Czysto miło i przyjemnie. Świetne podejście do ludzi:-)
Martyna Zawolska
Martyna Zawolska
2015-03-23T12:20:13+0000
Liliana Neuman
Liliana Neuman
2014-03-26T12:31:02+0000
Polecam jak najbardziej :)
Maja Szczepańska
Maja Szczepańska
2014-01-25T13:54:15+0000
Polecam:)
Anna W-z
Anna W-z
2014-01-24T15:37:35+0000
Leczenie zębów staje się przyjemnością :)
Olga Borowska
Olga Borowska
2014-01-24T15:20:03+0000
Pełen profesjonalizm. Dokładność w kazdym calu.
Marcin Fige
Marcin Fige
2014-01-19T19:45:01+0000
Magdalena Majewska
Magdalena Majewska
2013-12-23T17:57:41+0000
Next Reviews
Estetika
4.0
Based on 41 reviews
powered by Google
Aleksandra Górska
Aleksandra Górska
08:48 01 Jun 20
Nie mozna sie umowic na czas. Lekarz nie ma czasu dla pacjenta. Totalna olewka i kpina. Odradzam.
Magdalena Krajewska
Magdalena Krajewska
08:45 01 Jun 20
Lekarz nieuchwytny. Bierze krotkie zlecenia, na powazne nie ma czasu. Szkoda energii, kasy i czasu. Odradzam !!!
Czarnulka MK
Czarnulka MK
08:43 01 Jun 20
Dostalismy polecenie tej kliniki, ale nie mozna sie z lekarzem umowic. Byly wizyty ogolne, ale na powazne leczenie... czekamy kilka miesiecy. Albo jest na szkoleniu albo MYSLI, kiedy moglby przyjac. Jak nie ma czasu, niech powie, a nie pokazuje jak ma w dupie pacjenta. Nie polecam.czytaj więcej
Julia Kuźniak
Julia Kuźniak
17:37 19 May 20
Serdecznie polecam ten gabinet , super atmosfera oraz profesjonalne podejście rejestratorek do klienta , ponadto... ząbki szybko i sprawnie wyleczone 😃czytaj więcej
Agnieszka Siedlik
Agnieszka Siedlik
15:10 19 May 20
Goraco polecem ten gabinet. Od samych drzwii witaja usmiechniete i pomocne rejestratorki, ktore wszystko wyjasnia.... Personel medyczny na wysokim poziomie 😃czytaj więcej
Adam Kolas
Adam Kolas
15:58 14 May 20
Dzień dobry,Umówiłem się na tomografię żuchwy i tak było na skierowaniu. Otrzymałem tomografię na której... nie objęli nawet ósemek., czyli nie objęli całej żuchwy, gdzie na spokojnie na jednej tomografii można objąć dwie ósemki. Badanie okazało się zupełnie nieprzydatne. Na umówionej następnej wizycie, po wizycie u chirurga okazało się, że została mi wykonana jedynie prawa dolna ósemka!!! CZYLI BADANIE NIE ZOSTAŁO POPRAWIONE, TYLKO WYKONANIE JEDNEJ ÓSEMKI. Zapłaciłem za badanie 300 zł, ta klinika to jest komedia. Będę miał do usunięcia lewą dolną ósemkę i co kolejne 300 zł ? JEŻELI NA SKIEROWANIU JEST TOMOGRAFIA ŻUCHWY TO WYKONUJĘ SIĘ JEJ W PEŁNI. JESTEM MEGA ROZCZAROWANY. A TŁUMACZENIE , ŻE DOKTOR OBJĄŁ JAK NAJWIĘKSZY OBSZAR ŻUCHWY TO JEST NIE DO PRZYJĘCIA. OSOBIŚCIE ODRADZAM TEJ KLINIKI. TAK WYGLĄDA TOMOGRAFIA ŻUCHWY WYKONANA PRZEZ KLINIKĘ ESTETIKA.czytaj więcej
Agnieszka Muszynska
Agnieszka Muszynska
08:06 21 Feb 20
Profesjonalne podejscie do pacjenta. Dentysci z duzym doswiadczeniem, diagnostyka na bardzo wysokim poziomie. Polecam... goraco, panie sa przedelikatne i szalenie wyrozumiale i bardzo sumiennie jak i szybko lecza ubytki.czytaj więcej
Michał Roża
Michał Roża
09:48 15 Jan 20
Swietne miejsce dla pacjentow w kazdym wieku. Do kliniki Estetiki chodzi cala moja rodzina i wszyscy jestesmy bardzo... zadowoleni. Wszystko na najwyzszym poziomie.Polecam i pozdrawiamczytaj więcej
Daria Kowalska
Daria Kowalska
08:55 13 Nov 19
Jestem zachwycona klinika stomatologiczna Estetika. Podjelam leczenie u Pani Doktor Miętki-Wochniak, ktora okazala sie... znakomitym fachowcem a przy tym wspanialym czlowiekiem. Dzisiaj po kilku miesiacach od podjecia leczenia mam piekny usmiech o jakim marzylem od wielu lat choc juz nie wierzylam ze kiedys spelnie swoje marzenie :)Pozdrawiam i bardzo dziekuje :)czytaj więcej
Piotr Przechodzki
Piotr Przechodzki
10:19 05 Nov 19
Tak jak pozostałe osoby piszą poniżej - ta klinika to nic innego jak NACIĄGACZE. W moim przypadku policzyli mi 150... zł za tomografię żuchwy, zapłaciłem, dostałem zdjęcia i paragon, a za paręnaście minut dostałem telefon, żeby przyjść jeszcze raz i dopłacić 100 zł, bo cena została źle naliczona. O ile 150 zł za samo zdjęcie żuchwy wydaje się ok, o tyle 250 zł to już przesada. Wystarczy wygooglać, żeby dowiedzieć się, że za ten sam zabieg w droższej Warszawie pobiera się opłatę 150-180 zł. Wcześniej takie zabiegi wykonywałem w Szkocji i tam nawet tyle nie płaciłem! Dla mnie żenada. Brak konkretnego cennika usług na miejscu, jedynie w internecie z cenami "od..." łatwymi do manipulacji. Jak chcesz być dojony to to miejsce jest idealne do tego.czytaj więcej
Wiktoria Michał
Wiktoria Michał
08:22 17 Oct 19
Polecam gabinet Estetika a szczególnie dr Miętkę-Wochniak. Świetny fachowiec dzięki któremu mam zdrowe wszystkie... zęby. Dziękuję :)czytaj więcej
Michalina Mikowska
Michalina Mikowska
11:11 20 Sep 19
Wspaniałe miejsce. Wszyscy są zawsze uśmiechnięci a w dodatku mam pewność, że znakomicie dbają o moje zęby... :)Polecam i pozdrawiam :)czytaj więcej
Kasia Kowalska
Kasia Kowalska
22:54 21 Aug 19
Najgorszy dentysta u jakiego byłam. Byłam na pierwszym darmowym przeglądzie. Po wszystkim pani mnie zaprowadziła do... rejestracji i skasowała 140 złotych. Po przeglądzie pani stomatolog powiedziała, że jest jeden ząb który można zrobić (czwórka) Na wizycie na której miała być zrobiona czwórka powiedziałam że od zimnego i słodkiego bardzo boli mnie inny ząb pani zrobiła kolejne zdjęcia RTG i wróciliśmy do gabinetu... Ząb który mnie bolał został czymś posmarowany po fakcie dowiedziałam się że to był antybiotyk... Liczyłam że stomatolodzy są świadomi zagrożenia wynikającego z nadużywania antybiotyku w stanach tego nie wymagających, ale niestety zawiodłam się. Zapłaciłam kolejne 140 złotych a czwórka z którą przyszłam na wizytę dalej była nie wyleczony...Po wszystkim poszłam do innego dentysty który po obejrzeniu czwórki powiedział, że to tylko przebarwienie i dobrze się stało, że pani "stomatolog" nawet z nim nie zaczęła.... A ząb bolący od zimnego to zwykła nadwrażliwość i wystarczyło zmienić pastę...ZWYKŁE NACIĄGANE NA DODATKOWE KOSZTYczytaj więcej
Anita Malinowska
Anita Malinowska
12:30 25 Jul 19
Odkąd przeprowadziłam się do Łodzi zaczęłam chodzić do Estetika i muszę przyznać, że nigdzie wcześniej nie... spotkałem się z tak dobrym dobrym dentystą. Pacjent czuje się tutaj otoczony pełną opieką a przed leczeniem zawsze wszystko jest jasno tłumaczone. Klinikę Estetika szczerze polecam każdemu!czytaj więcej
Marzena Kacprzak
Marzena Kacprzak
05:59 24 May 19
Dr. Wiktor Krawczyk jest cudem dla mojego 5 letniego synka. Po wielu ciężkich przeżyciach z innymi stomatologami... nasz doktor dokonał przemiany u syna i z radoscia bez stresu nie może doczekać się wizyty. Dziękujemy i polecamy bo nie ma leoszego doktora!czytaj więcej
Dominik Karbowiak
Dominik Karbowiak
10:52 04 Apr 18
Bardzo fachowa opieka i super podejście do dzieci. Sedacja podtlenkiem azotu (pot. gaz rozweselający) warta polecenia... dla każdego dziecka.czytaj więcej
Następne Opinie